Tavascan tanca la temporada aquest cap de setmana

REDACCIÓ
02-04-2022
  • Tavascan tanca la temporada aquest cap de setmana

L’estació d’alta muntanya de Tavascan tancarà aquest cap de setmana la temporada 2021-2022. Hauran estat 4 mesos amb l’Estació oberta i amb tots els circuits i equipaments disponibles i on destaca el retorn a una certa normalitat, després de les restriccions de la pandèmia. Això ha suposat un augment molt important d’usuaris i visitants respecte l’any passat.

Tot i que les dades se sistematitzaran un cop tancada la temporada, la direcció ja avança que haurà estat una molt bona temporada, tant per l’afluència d’esquiadors, com per la meteorologia, que ha acompanyat gran part dels dies d’obertura.

Tavascan acull la Cursa de Certascan el 3 d’abril

L’Estació de Tavascan acull, en el seu domini esquiable, la tradicional Cursa de Certascan aquest diumenge, 3 d’abril. Aquesta competició enguany arriba a la 29ª edició i forma part de la Copa de Catalunya d’esquí de muntanya. Està organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró. L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?