'Teatre Obert a Tothom' un projecte creatiu al Centre Històric de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
12-03-2024
Actualitzat: 12-03-2024 18:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • 'Teatre Obert a Tothom' un projecte creatiu al Centre Històric de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Carlos Enjuanes, tinent d’alcalde de Participació i Drets Civils d'Alacant, ha presentat juntament amb Òscar Ribes, representant del col·lectiu Instantropia, i membres del grup dinamitzador Barri 01 Centre Històric, el projecte "Teatre Obert a Tothom" a Lleida. Aquesta iniciativa té com a objectiu la creació d'un grup de teatre per experimentar noves formes teatrals amb els veïns del barri, buscant impactar com a comunitat en el territori.

Les sessions del projecte es realitzaran cada dimecres de 19 h a 20.30 h al Centre Cívic de l'Ereta i es duran a terme fins al mes de juny. L'accés a les sessions serà gratuït. A través de l'ús del joc teatral, l'espai i l'objecte com a eines de transformació social, el projecte busca aportar recursos i estratègies. La culminació del taller serà una representació teatral que utilitzarà el carrer com a espai escènic, explorant noves dramatúrgies espacials i reflexionant sobre el concepte de refugi, dins el marc "Cos, ciutat, refugi".

'Teatre Obert a Tothom' adopta una perspectiva de gènere lliure de violències masclistes i actituds LGTB-fòbia, amb l'objectiu de promoure un teatre feminista i comunitari on tots els col·lectius, amb la seva diversitat, participin en l'erradicació de pràctiques que generen exclusió social i contribueixin a la cerca de models socials alternatius.

Comparteix

També t'interessarà