Tercer triomf consecutiu del Pardinyes

13-01-2020
Actualitzat: 13-01-2020 9:39
  • Tercer triomf consecutiu del Pardinyes

El Pardinyes va encadenar ahir la tercera victòria al superar l’Osca per 3-1 després de refer-se d’un mal inici de partit. Amb els resultats d’ahir, a més, les lleidatanes pugen a la vuitena posició de la classificació.

El Pardinyes va començar malament el matx. En els primers 25 minuts, les lleidatanes es van veure sorpreses per la bona col·locació de les rivals, que dominaven tot el centre del camp.

Així doncs, l’Osca va ser el primer a amenaçar la porteria rival amb dos llançaments de falta que Elian Graus va aconseguir refusar en dos parades de molt mèrit.

En el minut 18, tanmateix, la visitant Cristina Manogue no va perdonar i va avançar l’Osca amb un espectacular xut des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire de la porteria local.

El gol, malgrat tot, va fer reaccionar el Pardinyes, que a poc a poc va anar sentint-se a gust al camp. Alexandra Taberner hauria pogut igualar el partit en un 1 contra 1 amb la portera rival, però no va estar encertada en aquesta ocasió. Sí que ho va estar en el minut 33 Sílvia Giménez, que va aconseguir l’1-1 en un córner.

Després del descans va ser el Pardinyes qui va prendre el comandament del partit. Les lleidatanes dominaven el ritme de joc, però no trobaven porta amb facilitat. En el minut 78, tanmateix, els va arribar el premi amb un gol de Laura Abad després d’una bona assistència de Taberner, que deu minuts més tard sentenciava la victòria lleidatana amb el 3-1.