Tercera majoria per a Marc Solsona, que buscarà “grans consensos”

J.GÓMEZ
16-06-2019
  • Tercera majoria per a Marc Solsona, que buscarà “grans consensos”

Marc Solsona (JxCat) inicia el tercer mandat consecutiu com a alcalde de Mollerussa amb majoria absoluta i després de rebre un total de 9 vots a favor en la votació celebrada ahir en el ple d’investidura, que va omplir de públic la sala d’actes de l’ajuntament. Dels 8 vots restants, 5 se’ls va endur Engelbert Montalà (ERC) i 3 van ser abstencions (PP i PSC). Solsona va remarcar en el seu discurs que entre les seues prioritats hi ha “posar les persones al centre de les polítiques” i que la ciutat obtingui més protagonisme a les terres de Lleida. “Representaré Mollerussa amb humilitat en les relacions humanes, amb ambició en els reptes i determinació en la defensa de les causes justes”, va afegir.

També va assegurar que treballaran perquè la ciutat tingui “més sòl industrial, places de residència, dinamització comercial o protecció animal”, i que buscarà “grans consensos” amb l’oposició. Solsona va agrair la tasca dels regidors que deixen el càrrec: Teresa Ginestà (PSC), Montse García (ERC) juntament amb Josep Simó, Josep Lavín, Mònica Segués, Imma Casanella i Griselda Soteras (JxCat), i va donar la benvinguda a les cares noves, 7 de 17 regidors: Pere Garrofé, Anna Carné i Ramon Teixidó de JxCat; d’ERC, Letícia Carné, Manel Solé i Rosa Maria Florensa, i del PSC, el seu portaveu, Joel Bastons. Repeteixen mandat per JxCat: Dolors Bargalló, Rosalia Carnicé, Xavier Roure, Joan Ramon Domingo i Bernat Díaz; per PSC Alonso Soria i per ERC, Narcís Romà.

El portaveu d’ERC, Engelbert Montalà, va remarcar en el seu discurs que la ciutat ha preferit una majoria al consistori encara que va destacar l’increment de regidors republicans (de 3 a 5) per la qual cosa 9 regidors formen part de l’equip de govern i 8 són a l’oposició. Per aquesta raó va instar l’equip de govern a tenir en compte “la veu de gairebé el 50% dels ciutadans”. Joel Bastons, del PSC, va assegurar que posaran les persones al centre de les polítiques i va subratllar que, “per sobre de les ideologies, hi ha un denominador comú que és Mollerussa”. Joan Simeon, del PP, va explicar que és el seu tercer mandat a l’oposició, per la qual cosa compta amb una experiència que posarà al servei de la ciutat. “Els propers 4 anys han de ser decisius per a Mollerussa”, va remarcar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta