⏯️ Tercera victòria consecutiva de l'ICG Força Lleida

Actualitzat: 16-10-2022 18:12
  • ⏯️ Tercera victòria consecutiva de l'ICG Força Lleida
    Peu de foto:
    Força Lleida

Partit de bàsquet matinal i victòria de l’ICG Força Lleida per 91-83 al Melilla Baloncesto, que suma la tercera victòria de la temporada.

Precisió de rellotge en l’inici del partit amb efectivitat 100% en els tirs d’ambdós equips. Dos triples per banda i anotació des de zona posaven un empat a cinc en els primers compassos. Continuava la ratxa anotadora des de la línia de 6,75 per als dos equips que molt ràpid arribaven als dos dígits en el lluminós. Melilla Baloncesto agafava un breu avantatge de cinc punts gràcies al ple de punts des del triple. L’ICG Força Lleida no perdia pistonada i posava l’empat a 17 amb un triple d’Álex Urtasun, els primers punts del jugador a l’Espai Fruita Barris Nord. L’equip, amb confiança aconseguia capgirar l’electrònic i posar-se +1 abans del segon període.

Bones jugades en l’inici del segon quart per posar el 30-25 als dos minuts. Melilla tornava a mostrar la seva millor versió des de la línia exterior i capgirava novament i per la mínima l’electrònic. David Cuéllar protagonitzava dues grans accions en defensa que ajudaven l’equip a continuar combatiu en atac. L’equip buscava l’anotació exterior, però el marcador es resistia a sumar de tres en tres. Gerard Encuentra aturava el partit després d’un triple de Melilla, qui si semblava tenir el vent de favor. Vučetić tornava sobre el parquet per anotar dos triples que situaven l’empat 41 per anar cap a vestidors.

Inici de període intens i amb la mateixa dinàmica dels vint minuts anteriors. Els locals ho lluitaven tot sota cistella i en defensa i els visitants no perdonaven des del triple. Minuts de pèrdues de pilota, de lluites, de neguit i d’un electrònic aturat en el 53-55 quan restaven dos minuts per anar al darrer quart.

Les imprecisions s’apoderaven dels dos equips en el tram final de partit, amb un inici de 4 quart amb un ajustat 55-58. L’Espai Fruita Barris Nord es posava de peu animant l’equip fins al darrer instant. Dos punts de Miguel i dos de Santana tornaven a situar l’ICG Força Lleida +1 (59-60). Espectacle de triples a ambdues cistelles amb dos per banda, Fabio Santana i Miguel González per als locals. Santana continuava amb la seva dinàmica positiva d’anotació (9 punts en el quart quart) i Vučetić ho rematava amb 5 punts que situaven el 77-69 quan faltaven tres minuts i mig per al final. Óscar Lata aturava el joc, però Vučetić seguia al seu ritme d’encert i posava la distància a +10. L’equip visitant retallava distàncies des del tir lliure i buscava capgirar l’electrònic des de la línia de 6,75, però no ho posava fàcil l’ICG Força Lleida que tampoc fallava des del tir lliure. Darrers instant de partit de temps morts buscant jugades d’estratègia, uns per ampliar distància, els altres per avançar-se al lluminós. Una jugada individual d’Álex Urtasun als quaranta segons per finalitzar el partit donaven a l’equip dos punts vitals de confiança. El mateix Urtasun anotava 4/4 tirs lliure i Miguel González regalava una cistella sobre la botzina per acabar l’encontre 91-83.