Tocarà remuntar a Cornellà

08-06-2014
  • Tocarà remuntar a Cornellà

El Lleida B afrontarà la tornada del play-off d'ascens a Primera Catalana, que es disputarà dissabte que ve a Cornellà, amb l'obligació de remuntar l'1-2 que es va emportar el Sant Ildefons, que va tirar d'ofici per doblegar un farragós filial blau al qual els nervis van condemnar a la primera meitat.

Els jugadors que dirigeix Josep Maria Espasa, que almenys es van merèixer no sortir derrotats, estan obligats a marcar almenys dos gols, ja que, pel valor doble dels gols en camp contrari, el 0-1 no els val per a res a l'haver marcat el seu rival dos a Lleida.

El Lleida B va començar el partit amb massa ansietat i això ho va pagar molt car davant d'un rival molt més veterà i avesat a aquests combats. Quan encara no estava assentat sobre el camp, va veure com el Sant Ildefons obria el marcador en una jugada d'estratègia que va nàixer d'un servei de banda en què Canti va aconseguir batre el porter lleidatà Perales (0-1).

El gol va deixar tocats els blaus, que no aconseguien traure's de sobre el domini del quadre barceloní, que abans del quart d'hora de joc incrementaven la renda gràcies a un clar penal que Llobet no desaprofitaria (0-2). El partit i l'eliminatòria s'havien posat molt costa amunt, però el Lleida B va tirar d'empenta i a poc a poc va anar fent-se l'amo del centre del camp. El Sant Ildefons es va dedicar a partir de llavors a defensar el resultat i va cedir la iniciativa al Lleida B, que va reduir diferències abans del descans gràcies a un gol de Miranda a la sortida d'un córner.

A la represa, la decoració no va variar, però ho podria haver fet si Oriol Esteve hagués estat encertat en el llançament d'un penal, però el porter barceloní va endevinar el xut i va evitar l'igualada. Abans del final, el quadre lleidatà podria haver empatat, mentre que el Sant Ildefons va enviar una pilota al travesser. La resolució, a Cornellà d'aquí una setmana.