Tomàs Cusiné assumeix la presidència de la DO vinícola Costers del Segre

REDACCIÓ
Publicat: 
19-12-2018
Actualitzat: 19-12-2018 12:04
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tomàs Cusiné assumeix la presidència de la DO vinícola Costers del Segre

Tomàs Cusiné, amo del grup vitivinícola del mateix nom, és el nou president de la denominació d’origen Costers del Segre. Substitueix al càrrec Xavier Farré, que formava part del consell de la DO en representació de Raimat-Codorníu, de la qual ha sortit després del canvi a l’accionariat de la companyia. El fons d’inversió nord-americà Carlyle va assumir a finals d’octubre de forma definitiva el control sobre el Grup Codorníu, després de consumar la operació de compra d’accions i amb això han arribat els canvis en bona part de la cúpula.

Aquest dilluns, es va reunir el consell de la DO i va elegir Cusiné, que accedeix al càrrec després d’una llarga trajectòria com a cellerer i també com a membre de l’òrgan de govern de la denominació d’origen. Assumeix la nova responsabilitat “amb molta il·lusió de conèixer encara més en profunditat la denominació d’origen i treballar pel sector”. Així ho va explicar ahir i va indicar que, de moment, es tracta d’una “presidència curta”, ja que en el termini de quatre mesos està prevista la celebració d’eleccions a les denominacions vitivinícoles.

Codorníu comptava amb dos membres al consell. Joan Esteve, actualment màxim responsable del celler de Raimat, es manté i el grup haurà de nomenar el que serà el seu segon representant.

 
Comparteix

També t'interessarà