Toni Seligrat: “Vull guanyar el Lleida”

XAVIER MADRONA
12-05-2018
  • Toni Seligrat: “Vull guanyar el Lleida”

Per a Toni Seligrat, ara entrenador del Sabadell, sempre resulta especial un partit davant del Lleida, el seu exequip i que “representa la ciutat on he passat els millors anys de la meua vida, on he crescut personalment i professional. Al club i la ciutat els estimo molt”. Tanmateix, és rotund quan assegura que demà “vull guanyar”, malgrat reconèixer que el veritable objectiu esportiu només el té l’equip lleidatà en aquest partit, ja que està obligat a guanyar i que es donin tres resultats per classificar-se per al play-off d’ascens a Segona A. “Quan vaig veure el calendari ja vaig intuir que alguna cosa hi hauria en joc en aquest partit, però esportivament només hi ha l’objectiu del play-off per al Lleida, que és molt bon equip. Si hagués pogut elegir un altre rival, ho hauria fet, però vull guanyar-lo. Si es conjuguen tots els astres i fa play-off el Lleida me n’alegraré molt, però em dec al Sabadell.”

Seligrat va valorar que el Lleida hagi arribat a l’última jornada amb opcions. “El nivell d’aquest grup de Segona B és molt alt i igualat. Hi ha gent que diu que la quarta plaça serà molt barata, però jo penso que és al revés perquè aquesta temporada ha estat molt car guanyar.”

Sobre com ha aconseguit motivar aquesta setmana els seus jugadors, va dir que “el meu discurs sempre és el mateix. Se’m valora i avalua en cada partit segons el que faci el meu equip. Així que no puc permetre que no donem el màxim. Sempre vull jugar bé i guanyar”.

Seligrat, que va fer play-off en les dos temporades que va estar al Lleida (2012-2013 i 2013-2014), va elogiar la resposta de l’afició blava en aquest desplaçament a Sabadell, que li recorda a l’encara més massiva a Badalona fa quatre anys. “Aquell últim partit a Badalona va ser el moment més emocionant que he viscut mai en el futbol. No només per la quantitat de gent que va venir a animar-nos, sinó per l’emocionats que estaven i els sentiments que ens transmetien. La gent de Lleida té aquesta capacitat i ens va portar amb safata com se sol dir.”

La Marea Blava estarà formada per 302 seguidors

El Lleida Esportiu va fer ahir recompte final de totes les peticions d’entrades rebudes per al partit de demà a Sabadell (18.00) i, finalment, seran 302 els aficionats blaus presents en la Nova Creu Alta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next