⏯️ Torna a connectar amb els Pirineus

REDACCIÓ
14-07-2020
  • ⏯️ Torna a connectar amb els Pirineus

Hi ha un racó a la Vall d’Àneu, al Pallars Sobirà, que a través de la cultura de sostenibilitat, la fauna i la natura autòctones ens descobreixen la vida a l’alta muntanyaMónNatura Pirineus és el centre de natura per conèixer els Pirineus. Ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb l'objectiu d'apropar els visitants a la natura i descobrir l'essència dels Pirineus.

MónNatura Pirineus reobre el 17 de juliol! Ho estaven desitjant, i ho faran amb més novetats que mai i preus especials. Volen celebrar aquesta reobertura a ritme de rumba i ho fan ballant amb l’alegria de 'Los Manolos' i el seu tema “Som com som”. Per tot plegat, ens conviden a reconnectar amb la natura després del confinament amb diferents activitats, com ara “Descalça’t als Pirineus”, una activitat sensorial per experimentar la natura en la seva plenitud, caminant descalços pels Pirineus per sentir, a través dels peus, el tacte, el caliu, i totes les experiències que ens fan ser part de la natura. Una de les activitats més habituals al centre són les “Estades d’Estiu”,  programades durant 6 dies amb allotjament i àpats per descobrir el Parc Nacional d’Aigüestortes, la fauna que amaga i altres tallers infantils que faran d’aquesta estada una experiència inoblidable en família

Des de la Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona MónNatura Pirineus, ens animen a gaudir amb tota tranquil·litat d’un entorn natural únic, i per això s’han acordat diverses mesures de seguretat sanitàries per vetllar per la salut de tots els visitants, com ara reduir-ne l’aforament, control de temperatura, entre d’altres.  

Descobriu més sobre les activitats i les mesures de seguretat implentades!

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta