Torna el cicle de Teatre Familiar a Vielha e Mijaran, enguany amb cinc jornades

REDACCIÓ
Publicat: 
15-01-2023
Actualitzat: 15-01-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torna el cicle de Teatre Familiar a Vielha e Mijaran, enguany amb cinc jornades
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Vielha e Mijaran

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran posa en funcionament el cicle “Teatre Familiar 2023” a partir d’aquest pròxim 21 de gener.

Durant els mesos de gener i maig hi haurà una funció de teatre al mes. En total són cinc espectacles que tindran lloc en la jornada del dissabte a les 18 hores a un preu de 5 euros l’entrada.

Aquest format és una aposta d’èxit, que aconsegueix que molta gent gaudeixi en família, i que el consistori va reforçar l’any passat amb el cicle “Teatre Familiar 2022” (celebrat a la tardor).

El calendari d’espectacles és el següent: “Hai, la pescadora de somnis” de la companyia Giramagic (21 de gener), “Valentina Quàntica” de la companyia Anna Roca (25 de febrer), “Les pirates de terra endins” de la companyia Sgratta Teatre(18 de març), ”Un vestit nou per a l’emperador” de la companyia La Pera Llimonera (15 d’abril) i “Petit univers” de la companyia Marcel Gros (20 de maig)

“Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran continuem apostant pel cicle de Teatre Familiar en 2023, continuant amb una fórmula d’espectacles que agrada molt a les famílies, fent riure i divertir tant a grans com a petits”, comenta la regidora de cultura de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, Raquel Martínez.

Comparteix

També t'interessarà