Torna el Novembre Lúdic a Guissona

REDACCIÓ
Publicat: 
02-11-2023
Actualitzat: 02-11-2023 10:30
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torna el Novembre Lúdic a Guissona
    Peu de foto: 
    foto: Ajuntament de Guissona

Per quart any consecutiu arriba el “Novembre lúdic” a Guissona.  Des de la regidoria de cultura s’obren espais i propostes per gaudir i enriquir les estones de joc a tota la població.

El primer dissabte dia 4 de novembre, la plaça major acollirà la tradicional Fira de la joguina artesana i el Mercat de la joguina de segona mà, on també es podrà gaudir d’altres activitats com jocs a la romana (Museu Guissona), escacs (Ateneu Guissona), espai de psicomotricitat (Acle), taller de papiroflèxia (Doble.go) i espai La gran canicada amb la Companyia Circ de jocs.

El dissabte 11 es dedica als jocs de taula. L’empresa LU2, experts en jocs de taula, faran una sessió de taperjoc, al matí dirigida a personal docent, i a la tarda una proposta de jocs en família per conèixer les novetats entorn del joc de taula.

El dissabte 18 arriba el torn de les activitats dirigides als infants més petits, Brots i Joguines porten una proposta d'espai de joc per afavorir la relació, el moviment lliure i la creativitat, acompanyada de tallers en família per confeccionar propostes amb elements naturals.

Del 24 al 26 clourà el mes de novembre amb la FIRA PLAYMOBIL I LEGO. Aquesta tercera edició presentarà una àmplia exposició de diorames i espais de venda a la zona del pavelló 11 de setembre; el Museu de Guissona també exposarà un diorama romà i oferirà l’habitual gimcana playmobil; a l’eix comercial es podrà participar en el concurs del click amagat, i l’espai La Llavor ens oferirà la tercera edició de la Fira Robòtica, enguany amb una mirada específica a la intel·ligència artificial.

El novembre lúdic ja és una proposta consolidada a Guissona, un mes en què el joc i la joguina són els protagonistes amb l'objectiu de promoure el seu valor social, donar recursos i afavorir el benestar de la població.
 

foto: Ajuntament de Guissona
Comparteix

També t'interessarà