Torna el programa 30 Plus a La Solana de Tàrrega

REDACCIÓ
Publicat: 
18-10-2022
Actualitzat: 19-10-2022 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torna el programa 30 Plus a La Solana de Tàrrega
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Tàrrega

El Centre La Solana de l’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat aquest mes d’octubre la sisena edició del Programa 30 Plus, que té com a objectiu facilitar la contractació de 25 persones per part de les empreses, subvencionant la seva contractació. Les persones participants rebran una formació relacionada amb el lloc de treball a cobrir i un acompanyament d’orientació laboral.

Per participar en aquest pla, que enguany amplia el nombre de places disponibles passant de les 22 de l’anterior edició a les 25 d’enguany, cal tenir 30 anys o més i estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat. Es prioritzaran els aturats de llarga durada així com les persones majors de 45 anys. Els participants han de ser residents de l’Urgell i seran seleccionats a través el Centre de Recursos per a l’Ocupació de l’Ajuntament de Tàrrega. Les persones contractades cursaran una formació mínima de 20 hores i màxima de 100 i rebran un acompanyament d’orientació laboral al llarg de tot el període subvencionat.

El teixit productiu i de serveis de Tàrrega i l’Urgell té un paper fonamental en la generació d’ocupació i treball. En aquests moments complexos per la incertesa econòmica és indispensable el suport de les administracions per alleugerir aquesta inestabilitat. El programa 30 Plus inclou una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de fins a 10.500,03 euros per contracte, corresponent al salari mínim interprofessional (SMI) amb pagues extraordinàries incloses durant un màxim de 9 mesos. A més a més, aquesta subvenció és compatible amb altres incentius fiscals i bonificacions en quotes a la Seguretat Social.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny.

Comparteix

També t'interessarà