Torna la Banda de Concabella amb peces de Coldplay i Sinatra

REDACCIÓ
24-04-2019
  • Torna la Banda de Concabella amb peces de Coldplay i Sinatra

La Banda de Concabella oferirà dissabte que ve, 27 d’abril, a les 19.00 hores de la tarda el ja tradicional concert anual al castell de Concabella sota la batuta de Víctor Lleixà. En aquesta ocasió, els músics interpretaran un repertori basat en peces i adaptacions musicals de Van der Roost, De Haan, Shore, Sinatra, Coldplay, Martínez, Bou, Carceller i Millet. La banda està formada per músics de l’Orquestra Julià Carbonell (OJC) i membres de l’antiga Associació Musical del Prat de Llobregat. Aquesta formació va debutar fa quatre anys i des d’aleshores ha participat amb un concert anual durant la temporada d’activitats de l’associació cultural Amics del Castell de Concabella, organitzadora del concert juntament amb el consistori dels Plans de Sió.

El director, Víctor Lleixà, és clarinetista de l’OJC i va obtenir el títol superior de Clarinet al Conservatori del Liceu, així com el màxim nivell de direcció d’orquestra i banda a l’escola internacional de música Maestro Navarro Lara. Actualment, és director de les bandes de Montblanc i Bellpuig i docent de l’escola musical del mateix municipi de l’Urgell, centre on també exerceix de director.

El preu d’entrada al concert és de deu euros per als socis dels Amics del Castell de Concabella i els menors d’edat i de tretze euros per als que no són socis.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?