Torna la Fira de l’Oli Nou de Castelldans

REDACCIÓ
06-12-2021
  • Torna la Fira de l’Oli Nou de Castelldans
  • Torna la Fira de l’Oli Nou de Castelldans

Després d’un any de descans a causa de la pandèmia, aquest 2021 s’ha tornat a celebrar a la Fira de l'Oli Nou de Castelldans. La Cooperativa ha obert les seves portes al públic per donar a conèixer l’oli de la nova campanya i, malgrat el fred i el vent, gairebé 800 persones han acudit per degustar l’oli i l’esmorzar popular ofert amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquells que ho han desitjant, han pogut visitar les instal·lacions per veure tot el procés de fabricació de l’oli d’Oliva Verge Extra.

El Museu del Pagès i del Món Rural també ha obert les seves portes de nou després d’un temps tancat, i multitud de persones han acudit per veure els estris de treball tradicionals utilitzats pels pagesos de les Garrigues.

La Fira ha comptat amb la visita del Vicepresident de la Diputació, el Sr. Jordi Latorre,  la Diputada al Parlament de Catalunya i alcaldessa de l’Albi, la Sra. Anna Feliu i el president del Consell Comarcal de les Garrigues, el Sr. Jaume Setó, que han aprofitat per visitar, a més del Museu del Oli, les noves instal·lacions del Casal Cívic de la localitat i que properament obrirà les seves portes.

Un total de 13 parades situades al carrer Sant Isidre de la localitat han ofert els seus productes de proximitat i manualitats.

Des de la Cooperativa confirmen que les vendes d’oli han estat molt positives, arribant al nivell de la Fira de l’any 2019.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?