Torna la Trotacaragol en benefici aquest any d'Aremi

REDACCIÓ
09-05-2018
  • Torna la Trotacaragol en benefici aquest any d'Aremi

La Fecoll i la Associació Esportiva Trotallunàtics organitzen el dissabte 19 la segona edició de la Trotacaragol, una original prova solidària i no competitiva que discorre per un itinerari de 17 quilòmetres que dibuixarà la figura d’un caragol, el més gran del món segons resa la publicitat de la promoció que acompanya a la iniciativa.

La carrera començarà a les 18.00 hores al carrer Ton Sirera, just davant de l’institut Gili i Gaya, i finalitzarà a la Seu Vella. La inscripció costa 5 euros i com a novetat aquest any hi haurà un final de festa gastronòmic amb cargolada solidària, per 3 euros la ració. Tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a l’Associació Aremi, entitat que treballa des de fa més de quaranta anys amb persones amb paràlisi cerebral.

Els organitzadors esperen superar els 200 participants. El marcatge del recorregut es farà amb GPS i a l’arribada a la Seu Vella hi haurà actuacions de Nexus i l’escola de dansa urbana Dancescape, així com sessió a càrrec de DJ JBerbis. A la nit hi haurà jornada de portes obertes a la Seu Vella al coincidir amb la Nit Europea dels Museus.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?