Torneig solidari al Sícoris per recollir joguets i roba infantil

REDACCIÓ
30-11-2019
  • Torneig solidari al Sícoris per recollir joguets i roba infantil

El pavelló del Sícoris Club acollirà els dies 28 i 29 de desembre la tercera edició del Torneig Solidari de Nadal de futbol sala, que s’emmarca dins de la campanya de recollida de joguets #ElNadalensUneix al barri de la Bordeta. La iniciativa té per objectiu recollir joguets i roba infantil, un material que s’entregarà a l’Associació de Veïns de la Bordeta i que aquesta entitat distribuirà entre nens i nenes més desfavorits el 5 de gener després de celebrar-se la cavalcada dels Reis Mags a la ciutat.

En aquesta competició s’espera la participació de vuit equips de futbol sala, alguns dels quals competeixen habitualment i altres de formats especialment per a aquesta ocasió. Cadascun dels jugadors farà una aportació solidària per a aquesta campanya, en la qual s’espera la presència d’uns 80 jugadors. També col·laboren a les esmentades aportacions els socis del Sícoris. L’empresa de Balaguer Torrons i Mel Alemany col·laborarà per cinquè any en la iniciativa i aportarà un lot de productes per a cada jugador.

L’any passat es van recollir uns 200 joguets. “Cobrim totes les necessitats del barri. A veure si s’animen altres zones de la ciutat”, va assenyalar la presidenta veïnal de la Bordeta, Mari Carmen Guerrero.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta