Tornen els cursos de patinatge artístic del CEGVA a Vielha

REDACCIÓ
07-10-2022
  • Tornen els cursos de patinatge artístic del CEGVA a Vielha
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Vielha e Mijaran

A partir d’aquesta setmana, el CEGVA torna a oferir els cursos de patinatge artístic a la pista de gel del Palai de Gèu de Vielha, una vegada que aquest equipament torna a estar operatiu.

En total, hi ha 4 nivells: Iniciació (dilluns i dimecres), Avançat (dimarts i dijous), Tecnificació (dilluns, dimarts i dijous) i Competició (de dilluns a divendres). En les classes de patinatge s’han preparat les bases de patinatge en funció dels reglaments de les federacions d’Espanya, Catalunya i França, així com la federació internacional.

D’aquesta manera, el Palai de Gèu torna a oferir el 100% els serveis que eren habituals abans de la seva aturada forçada per un problema molt greu en l’estructura, que va obligar l’Ajuntament de Vielha e Mijaran a tancar la instal·lació a l’abril de 2021.

Des de llavors, el consistori va treballar en la reparació de l’estructura, així com en la millora de tot l’equipament, tant en l’àrea de les piscines com en de la pista de gel. Primer, es va tornar a obrir la planta baixa, després va ser el torn de l’àrea de les piscines i, finalment, la pista de gel, on ja es va poder gaudir d’un stage de tecnificació de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern el cap de setmana del 23 al 25 de setembre. Ara, amb els cursos de patinatge, torna l’activitat a la seva normalitat.

“Estem molt contents que la canalla pugui tornar a gaudir dels cursos de patinatge artístic que eren habituals abans del tancament pels problemes en l’estructura del Palai. Amb el retorn del patinatge ja tenim el 100% dels serveis de la instal·lació municipal en funcionament, de les quals gaudeixen no sols els veïnes i les veïnes de Vielha e Mijaran, sinó de tota la Val d’Aran, així com els visitants que tenim al llarg de l’any”, comenta l’alcalde de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?