Tornen els 'Vespres en vers' amb recitals poètics a Lleida

REDACCIÓ
05-09-2020
  • Tornen els 'Vespres en vers' amb recitals poètics a Lleida

El cicle Vespres en Vers, que enguany ha arribat a la cinquena edició, reprèn l’activitat aquest mes de setembre, després de l’aturada arran de la crisi sanitària per la covid-19. Aquest dimecres, dia 9, s’ha programat el recital poètic dedicat a Anton Not, que porta per títol “Ossos com estrelles”, i que permetrà escoltar la veu del poeta i aproximar-nos a l’autor a través d’un breu audiovisual. L’activitat es farà a les 19.30 h, al Cafè del Teatre, amb entrada lliure i gratuïta.

Les circumstàncies sanitàries actuals fan que s’hagin d’establir mesures de protecció pel que fa a l’aforament, que estarà limitat i el públic assistent haurà d’inscriure’s a l’entrada del local per complir amb el registre de traçabilitat. Se seguiran normes habituals, com l’ús obligatori de mascareta; un cop assignat el seient, intentar no moure’s per respectar la distància física d’entre persones, i respectar les instruccions del personal en tot moment.

El cicle continuarà el 16 de setembre amb “La fira dels ecos”, amb l’obra poètica de Josep Vallverdú, amb una lectura dels seus poemes a càrrec de Jaume Belló. I el dimecres, 23, Mertixell Nus compartirà els seus poemes en la sessió “El Buda i la Bruixa del descapotable”. D’aquesta manera, s’han tornat a programar els recitals previstos a la primavera, en el marc del cinquè cicle poètic, que van haver d’ajornar-se a causa del confinament per la Covid-19.

Al març es va poder gaudir del recital especial que celebrava els 5 anys de trajectòria de Vespres en vers, amb una lectura de poemes que incloïa una tria de les creacions dels i de les poetes que han passat pel cicle fins al moment: Amat Baró, Enric Boluda, Josep Borrell, Antoni Clapés, Teresa Colom, Meritxell Cucurella-Jorba, Rosa Fabregat, Joan Margarit, Dolors Miquel, Laia Noguera, Josep M. Nogueras, Núria Miret, Jordi Pàmias, Jaume Pont, Josep M. Rodríguez, Pere Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Carles M. Sanuy i Víctor Sunyol.

Amb el cinquè cicle de recitals poètics a Lleida, l’Ajuntament demostra l’interès per consolidar aquestes trobades culturals, per escoltar poesia i compartir estones en entorns íntims i de creació, així com per promoure autors/es locals o que tinguin vincle amb la ciutat de Lleida. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?