Torra: "A la Noguera anem pel bon camí, però cal màxima prudència, conscienciació i prevenció"

REDACCIÓ
30-07-2020
  • Torra: "A la Noguera anem pel bon camí, però cal màxima prudència, conscienciació i prevenció"
  • Torra: "A la Noguera anem pel bon camí, però cal màxima prudència, conscienciació i prevenció"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat avui als alcaldes i alcaldesses de la Noguera que “anem pel bon camí”, però els ha demanat“màxima prudència, conscienciació i prevenció”, perquè “són dies crítics no només per la Noguera, sinó també per a tot el país”.

Durant la reunió que ha mantingut telemàticament amb ells, el cap de l’Executiu  els ha traslladat la necessitat de “no caure en el triomfalisme” . Per això, els ha demanat “lluitar contra la sensació que això ja ha passat” i “anar a poc a poc”. “Si tenim aquesta conscienciació, ho podem anar fent tot i ens en sortirem”, els ha dit.

El president ha aprofitat aquesta sessió de treball per traslladar als alcaldes i alcaldesses l’“agraïment per haver estat al peu del canó” i per fer un reconeixement també a la majoria de la gent per haver seguit les mesures dictades. Així, ha fet arribar també l’agraïment de l’Executiu als veïns i veïnes d’aquestes localitats per la seva col·laboració i “comprensió davant les restriccions”.

A la reunió també hi ha assistit el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el secretari d'Administracions Locals i Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. Hi ha pres part els alcaldes d'Àger, Mireia Burgués; d'Albessa, Eugènia Puig-Gròs; d'Algerri, Miquel Plensa; d'Alós de Balaguer, Lluís Soldevila; d'Artesa de Segre, Mingo Sabanés; de Les Avellanes i Santa Linya, Lídia Ber, i de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?