Torrebesses aixeca el 50% dels carrers per renovar clavegueram

MARÍA MOLINA
12-09-2019
  • Torrebesses aixeca el 50% dels carrers per renovar clavegueram

L’ajuntament de Torrebesses projecta aixecar el 50 per cent dels carrers de la població per desdoblar l’actual conducció d’aigües fecals i pluvials, que tindran canonades diferents. Segons l’alcalde, Mario Urrea, s’obrirà una rasa en la qual es col·locaran tres conduccions per a la xarxa de sanejament, canalització d’aigua de pluges i de boca, respectivament.

Aquesta intervenció, que es preveu incloure a les obres del nou pla d’obres i serveis de la Generalitat, suposarà una inversió que s’atansarà als 300.000 euros. Urrea va explicar que, d’aquesta manera, es reduirà la quantitat de cabal que va a la fossa sèptica que funciona per decantació i els problemes que sorgeixen quan es registren precipitacions torrencials, ja que l’actual sistema no pot absorbir tota l’aigua, la qual cosa provoca que es desbordi en alguns punts.

L’ajuntament espera que la Generalitat construeixi la planta depuradora prevista a la població des del 2012 i que va quedar aparcada arran de la crisi. Així, el consistori demanarà al Govern que reprengui aquest projecte.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next