Torrefarrera renova l'enllumenat dels camps de futbol del Complex Esportiu Antoni Palau

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
19-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torrefarrera renova l'enllumenat dels camps de futbol del Complex Esportiu Antoni Palau
    Peu de foto: 
    Enllumenat del camp de futbol de Torrefarrera ©Ajuntament de Torrefarrera

L'Ajuntament de Torrefarrera ha finalitzat la renovació de l’enllumenat dels dos camps de futbol del Complex Esportiu Municipal Antoni Palau, completant els treballs amb l’ajustament de la intensitat lumínica per assegurar una il·luminació uniforme a totes les zones de joc. Aquesta millora era molt esperada pels nombrosos practicants d’aquest esport i pels equips que utilitzen les instal·lacions.

El nou sistema d'il·luminació LED de darrera generació proporciona una llum de qualitat òptima per a la pràctica esportiva gràcies a la telegestió sense fils incorporada. Aquest sistema permet controlar la intensitat lumínica en tot moment i adaptar-la segons les condicions de llum durant el joc.

La renovació ha implicat la instal·lació de quatre pals equipats amb tres focus cadascun, amb una inversió total de 115.000 euros. Aquesta intervenció ha augmentat en 200 lúmens la intensitat de llum a cada camp, millorant significativament la visibilitat.

A més de la millora en la qualitat de la llum, aquest canvi comportarà un estalvi econòmic per a les arques municipals, ja que es preveu una reducció de la factura anual en més de 6.000 euros.

Comparteix

També t'interessarà