Torrelameu obsequia els seus nounats i els nuvis

SEGREcom
19-08-2015
  • Torrelameu obsequia els seus nounats i els nuvis

El nou ajuntament de Torrelameu s'ha proposat mimar els veïns. I per a això ha decidit obsequiar-los amb uns regals en situacions assenyalades, com el naixement d'un nen o una nena o també per un casament. Així, quan una parella del municipi té un nadó, el consistori els envia a l'hospital on hagi nascut un ram de flors. Posteriorment, quan ja es troben a casa, els entrega un xumet que porta serigrafiat el nom de Torrelameu. "És un detall amb el qual volem cuidar els veïns, quedar bé amb ells", explica Carles Comes, alcalde d'aquesta localitat.

Un dels últims a rebre'l (el consistori ja n'ha entregat quatre i en té cinc de pendents) és el petit Daniel Reches, que va nàixer el passat 6 d'agost. "És una bona iniciativa. Et fa molta il·lusió que et recordin en un moment així. Et fa sentir bé", assegura Domingo, el pare del petit.

En el cas d'una parella de noucasats, se'ls obsequia amb una talla en fusta de faig amb la silueta serigrafiada de l'església de Torrelameu, els noms dels contraents i també un missatge.

Ja n'han entregat la primera i dos parelles més la rebran a l'octubre.

Però l'ajuntament no només vol ser-hi en els bons moments, i també recorda els seus veïns quan moren. Per això, envia un ram al tanatori.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta