Torres de Segre fomenta el consum de proximitat impulsant els comerços i serveis locals

REDACCIÓ
17-11-2020
  • Torres de Segre fomenta el consum de proximitat impulsant els comerços i serveis locals
  • Torres de Segre fomenta el consum de proximitat impulsant els comerços i serveis locals
  • Torres de Segre fomenta el consum de proximitat impulsant els comerços i serveis locals

Un dels sectors més pateix les conseqüències negatives de la pandèmia és l’activitat comercial local, per això, l’Ajuntament de Torres de Segre ha impulsat la reactivació de l’antiga associació de comerciants del municipi i ha engegat una campanya de promoció dels negocis i serveis locals amb l’objectiu de seguir estimulant el consum local de cara a la campanya de Nadal.

La voluntat del consistori és "ajudar al fet que tant les persones autònomes com les petites empreses puguin refer-se el més aviat possible de les dificultats econòmiques derivades de la Covid-19", i precisament, aquesta iniciativa pretén "posar en relleu la importància que té el comerç de proximitat en temps de confinament i pandèmia".


Més consum de proximitat i sa com a conseqüència de la pandèmia


Primerament, l’Ajuntament va identificar a tothom qui tingués una activitat comercial al poble i després, va animar-los a formar part de la campanya promocional. Avui diai, una trentena de comerços i serveis de Torres de Segre ja s’hi han adherit, perquè consideren que conjuntament podran seguir potenciant amb més força i efectivitat les vendes.

A través d’una figura professional amb experiència en dinamització d’aquest tipus d’iniciatives, s’ha dissenyat l’estratègia promocional que arribarà a tota la població a través de les xarxes socials. La campanya consta de diferents aspectes acordats pels comerços i serveis participants: la renovació del logotip de l’associació Torres Servei Comerç, la determinació de “Junts i juntes activem el poble” com a nou eslògan i la creació de perfils socials a Facebook i Instagram per a donar a conèixer la mateixa entitat i tots els anuncis.

La intenció és que aquesta iniciativa finalitzi per Setmana Santa de l’any que ve, període en què també es crearà una campanya específica per a promoure el consum local.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta