Torres de Segre oferirà visites durant tot el cicle de la fruita

X. RODRÍGUEZ
02-02-2018
  • Torres de Segre oferirà visites durant tot el cicle de la fruita

Torres de Segre busca atraure els turistes amb la recollida de fruita. Aquesta és una de les activitats del programa Frutícultura, que es va presentar ahir, i que vol donar a conèixer el procés de producció de fruita, des de la poda dels arbres a l’hivern fins a la caiguda de les fulles a la tardor, passant per la floració a la primavera. La primera activitat tindrà lloc el dia 9, quan els turistes podran conèixer com i per què es porta a terme la poda i observar els estornells. Les activitats comptaran amb les explicacions d’un agricultor local, Francesc Xavier Miarnau.

L’alcalde, Joan Carles Miró, va explicar que l’objectiu és “donar a conèixer el sector de la fruita dolça”, mentre que el responsable de Medi Natural i de Promoció Turística, Josep Ramon Branzuela, va apuntar que volen atansar els turistes “als processos de la fructicultura”.

Per la seua part, Juan Bernal, tècnic en gestió del medi ambient, va assegurar que més de 3.500 persones van visitar el municipi entre els anys 2016 i 2017.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Quina opinió et mereix el transport públic a Lleida?