Torrons Vicens, premi PYME 2019

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
Publicat: 
06-02-2020
Actualitzat: 06-02-2020 18:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torrons Vicens, premi PYME 2019

L'empresa Torrons Vicens ha estat reconeguda amb el premi PYME Banco Santander 2019, un guardó otorgat per la Cambra de Comerç de Lleida i Banco Santander, en col·laboració amb el Grup Segre, per reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses de la província de Lleida, l'activitat de la qual és fonamental per a la creació d'ocupació i riquesa a nivell local. L'empresa d'Agramunt ha estat premiada per la generació d’ocupació (amb un creixement respecte l’any anterior d’un 17%), el creixement constant en la seva facturació (al voltant d’un 20% anual) i per la projecció de la marca a nivell nacional i internacional mitjançant l’obertura de tendes gourmet a tot el territori. També se li reconeix la seva apostar per la innovació, amb el desenvolupament de nous productes i estratègies de comercialització, així com la seva capacitat de desestacionalització del consum de torrons i la seva implicació amb el territori, apostant per la producció pròpia de l’ametlla.

L'acte de lliurament del premi i accèsits ha tinguts lloc aquest dijous a la tarda a la oficina del Banco Santander - Smart Red de l'avinguda Francesc Macià de Lleida i ha comptat amb la participació del president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, el director comercial de Catalunya Banco Santander, Eduard Miró, i Santi Costa, com a representant dels mitjans.

Els quatre accèssits s’han atorgat a les següents empreses:

  • Accèssit a la Internacionalització a PAYPER SA, per la seva implantació a nivell internacional amb una xarxa d’abast mundial donant servei en tots els continents i una facturació internacional de al voltant del 80 % del seu total.
  • Accèssit a la Digitalització i Innovació per a Grup Laumont, per la creació d’una plataforma de e-commerce per obrir-se a nivell mundial i la seva innovació constant en gamma de producte i elaborats.
  • Accèssit a la Formació i l'Ocupació a Tallers Antoni Miquel SL, per la seva implicació en la promoció de la Formació Professional del territori amb la signatura de 5 convenis amb els INS Mollerussa, Escola del Treball de Lleida, INS la Caparella, La Salle de Mollerussa i de la Seu d’Urgell.
  • Accèssit a l'Empresa Responsable: Torrons i Mel Alemany SL, per la seva implicació en el territori del Montsec, pel respecte pel medi ambient dins de l’àmbit rural on està localitzada i la contractació en el seu procés productiu d’entitats del tercer sector.
Comparteix

També t'interessarà