Traslladen el Català sub-15 del CN Lleida

XAVIER PUJOL
22-07-2020
  • Traslladen el Català sub-15 del CN Lleida

Les pistes del Club Natació Lleida no podran acollir el Campionat de Catalunya sub-15 de tenis, previst del 27 de juliol al 2 d’agost, per culpa de les restriccions que viu Lleida ciutat pels rebrots de Covid-19. La competició havia estat atorgada a l’entitat lleidatana per la seua qualificació de Club d’Excel·lència del tenis català, que també va ser concedida al CT Lleida, però davant del confinament perimetral de la ciutat la Federació Catalana ha decidit traslladar el torneig al Club Tennis Mataró.

És la mateixa situació que va viure recentment el CT Lleida, que no va poder allotjar la prova inaugural de la Lliga Mapfre pel mateix motiu i que al final va recalar a mitjans d’aquest mes al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, a Barcelona. No obstant, l’FCT s’ha compromès que el Català sub-15 recali l’any que ve al CN Lleida.

Aquesta no és l’única competició organitzada aquest any per l’entitat lleidatana que s’ha vist afectada pel coronavirus. A mitjans del mes de juny passat ja es va haver de cancel·lar el Campionat de Catalunya de natació artística, la primera d’aquesta modalitat de sincronitzada que se celebrava a Lleida. Tot i així, la Catalana, en aquest cas, s’ha compromès a concedir-li la mateixa competició el 2021.

La Copa Catalunya, en aquest cas de tenis, també s’ha vist afectada. De fet, no s’ha pogut completar cap dels cinc tornejos programats al CN Lleida, CT Lleida, CT Urgell, CT Mollerussa i Sícoris Club, únicament es van poder celebrar les categories de base del primer i les absolutes i sèniors del segon, havent d’ajornar-se la resta a partir dels mesos de setembre i octubre.

Els clubs de Lleida rebutgen el tancament total d’instal·lacions

La majoria de clubs socials de Lleida ciutat es van sumar al comunicat que va penjar dilluns el CN Lleida a les xarxes socials criticant el tancament total de les seues instal·lacions, una cosa que, segons s’assenyala en la nota, “si continua així suposarà un cop letal per al nostre club i per a l’esport de la nostra ciutat”. Entén que “la prioritat ara mateix és la salut”, però advoca per “tornar a una fase més controlada, amb més restriccions però mantenint les instal·lacions obertes”, ja que “hem fet un gran esforç humà i econòmic per tenir totes les mesures de seguretat”. El manifest el van secundar el CT Lleida, CT Urgell i el Pàdel Indoor, entre d’altres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta