Tremp busca reobrir 60 locals del centre com a aparador

X.R.
26-07-2019
  • Tremp busca reobrir 60 locals del centre com a aparador

L’ajuntament de Tremp impulsa un projecte que busca reobrir 60 locals buits del centre perquè acullin aparadors de comerços, activitats com exposicions o campanyes de promoció d’actes o d’entitats, entre altres usos. El consistori va fer ahir una reunió amb propietaris d’aquests espais i l’edil de Promoció Econòmica, Anna Ritz, va explicar que ja compten amb uns quants interessats.

Ritz va apuntar que per poder “dinamitzar” aquests locals, es firmaran diferents convenis, mitjançant els quals els propietaris donaran permís per poder utilitzar-los, mentre que els usuaris es faran càrrec dels rebuts de la llum i l’ajuntament pagarà la neteja.

No obstant, l’ús que es donarà a aquests establiments dependrà de les característiques dels espais que participin en el projecte, que ara es comença a implementar. En cas que els locals es lloguin o venguin, els usuaris els hauran d’abandonar. L’alcaldessa, Pilar Cases, va assenyalar que el projecte, que forma part de la iniciativa Treball a les 7 Comarques, començarà al centre històric de la capital del Pallars Jussà i s’estendrà a tota la població i també preveuen desplegar-lo a la Pobla de Segur i a Isona. L’objectiu del projecte és que els espais tancats siguin més visibles per poder propiciar el seu lloguer o venda. Alhora, també busca millorar la imatge de les zones comercials de Tremp.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next