Tremp celebra la Trobada de la Gent Gran amb tallers i xarrades

MARÍA MOLINA
28-10-2018
  • Tremp celebra la Trobada de la Gent Gran amb tallers i xarrades

Més de 500 persones es van reunir ahir a Tremp per celebrar la Trobada de la Gent Gran i Famílies de Lleida, Alt Pirineu i Aran d’aquest any. L’objectiu d’aquesta festa intergeneracional és atansar i explicar a les persones de la tercera edat totes les accions de govern que es duen a terme relacionades amb aquest sector de la població interactuant amb joves i familiars, segons va explicar el delegat del Treball i Assumptes Socials a Lleida, Joan Santacana. Així, per exemple, els alumnes de batxillerat de l’institut de la capital del Jussà van protagonitzar un taller per ensenyar-los a utilitzar aplicacions de mòbil. Durant tot el matí responsables de les conselleries d’Interior, Salut, Empresa i Presidència van desenvolupar-hi activitats.

Responsables dels Mossos d’Esquadra van explicar la manera de detectar falsificacions tant de diners com de documents i van fer una exhibició de gossos buscant explosius i drogues. Els bombers van portar a terme una demostració de com evitar focs i com actuar en cas d’accident i també es van impartir xarrades sobre com evitar fraus o estafes, posar denúncies o com fer reclamacions de rebuts, entre altres ensenyaments.

Uns setanta voluntaris d’entitats dels Pallars es van fer càrrec de les persones grans. A més, els alumnes de la capital es van encarregar de fer mil flors de plàstic per engalanar el poliesportiu on es va celebrar el dinar que va posar punt final al programa d’activitats. En l’organització de la jornada també van participar tots els consells i la Diputació, entre d’altres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?