Tremp paralitza el pagament de la taxa per a les terrasses de bars i restaurants

ACN
30-03-2020
  • Tremp paralitza el pagament d'ocupació de via pública per a les terrasses de bars i restaurants

L'Ajuntament de Tremp ha paralitzat el pagament d'ocupació de via pública per a les terrasses de bars i restaurants del municipi mentre a l'espera de poder calcular un nou padró reduint el temps que no s'han pogut tenir les activitats obertes, arran del coronavirus. L'Ajuntament també ha aprovat altres mesures econòmiques com no cobrar les quotes d'aquells serveis que s'han deixat de prestar com a l'Escola Municipal de Música, l'Escola Bressol o de la regidoria d'esports. Pel que fa a les quotes que ja s'havien fet efectives, es compensaran un cop es retorni a la normalitat.

D'altra banda, també es va preveure deixar de cobrar els lloguers o taxes a privats que fan ús d'instal·lacions municipals que quedaven suspeses, com el servei de cinema a La Lira. Des d'aquest dilluns també queda sense efecte el cobrament del lloguer mensual del servei de cotreball a La Incubadora de Tremp, donat que els actuals incubats no són serveis essencials i no poden fer ús de l'espai.

Amb totes aquestes mesures, l'equip de govern, "vol mirar de minimitzar el màxim possible els efectes econòmics que la crisi del coronavirus està generant".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta