Tremp prepara una Fira del Codony especial

REDACCIÓ
08-10-2020
  • Tremp prepara una Fira del Codony especial

L’Ajuntament de Tremp aposta per tirar endavant la 19a edició de la Fira del Codony i, amb en benentès que la situació sanitària es mantingui estable, incorporarà una sèrie de novetats, totes elles eventuals i relacionades amb la normativa sanitària per garantir la seguretat i bon desenvolupament de la jornada.

 En primer lloc, el recinte firal s’eixampla ampliant la zona d’exposició de la plaça de Capdevila per tot el passeig del Pare Manyanet i fins la plaça Mercadal. Així, els expositors alimentaris i d’artesania es distribuiran al llarg de tota aquesta zona amb la distància necessària per permetre una circulació fluida i evitar aglomeracions.

 En segon lloc, s’està treballant en l’organització de menys activitats complementàries que les habituals. Totes aquestes activitats, adreçades als visitants i professionals,  produiran al mateix espai i tindran un accés limitat, mitjançant inscripció prèvia. A data d’avui està confirmada una presentació d’olis verds del Pallars, un taller d’elaboració d’allioli de codony i una demostració de cuina conduïda pel xef Sergi de Meià acompanyat de restauradors locals.

 A més, el programa es completarà amb dues activitats CORDEVI que tindran lloc el diumenge 1 de novembre: una recollida de safrà a la finca de Safrà del Pallars amb esmorzar amb productes de Casa Badia i celler Vilacorona, i una experiència enoartística a càrrec de Clara Peya i Sílvia Capell, al Celler el Vinyer amb productes de Carnisseria Castilló i Forn de pa Ribera.

 L’organització demana a tots els assistents que no circulin pel recinte firal ni participin en les activitats si es tenen símptomes, fer ús de mascareta, mantenir la distància establerta i utilitzar el gel hidroalcohòlic que l’organització posarà a disposició dels participants.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta