⏯️ Tres ferits i desallotjats dos pisos a l'incendiar-se un taller a Tàrrega

REDACCIÓ
27-08-2020
  • Pla obert on es poden veure les flames de l'incendi en un solar al costat d'un taller a Tàrrega i un camió de Bombers al davant
  • Tres ferits i desallotjats dos pisos a l'incendiar-se un taller a Tàrrega
  • dimecres, 26 agost 2020 16:11 Bombers Pla obert on es pot veure un bomber treballant per controlar el foc en un solar al costat d'un taller a Tàrrega
  • ⏯️ Tres ferits i desallotjats dos pisos a l'incendiar-se un taller a Tàrrega

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir durant més de vuit hores en l’extinció d’un incendi en un taller mecànic a Tàrrega, sinistre en el qual un operari va patir cremades, dos nens van resultar intoxicats lleus per inhalació de fum i un altre home va tenir una crisi d’ansietat. A més, dos famílies que resideixen en un bloc limítrof van ser desallotjades.

El foc es va declarar, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 11.24 hores al taller Garatge Nadal, ubicat entre el carrer de Pau Claris i l’avinguda de Tarragona. La virulència de les flames va provocar una densa columna de fum negre que podia veure’s a diversos quilòmetres de distància. Els Bombers hi van desplaçar setze dotacions en un dispositiu en el qual també van participar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Tàrrega i una ambulància del SEM. El foc va afectar principalment un magatzem i un solar. Les flames van calcinar dos furgonetes i material divers i també van causar danys a l’immoble limítrof en el qual viuen dos famílies, que van ser desallotjades. L’incendi va afectar especialment les cuines i els menjadors dels pisos, encara que l’estructura no va quedar danyada segons l’arquitecta municipal.

Els Bombers van donar el foc per controlat cap a les 14.00 hores. A partir d’aleshores, els treballs es van centrar a apagar punts calents per evitar que es revifés. El SEM i el CAP van atendre dos operaris, un amb cremades i l’altre per una crisi d’ansietat, i dos nens, un dels quals va acabar sent derivat per prevenció a l’hospital Arnau de Vilanova. Segons fonts policials, la densa fumarada negra va ser causada perquè el foc va afectar uns dipòsits de gasoil. La Policia Local va acordonar la zona i els Mossos d’Esquadra van desviar el trànsit.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta