Tres joves agredeixen un home a Lleida amb un ganivet i una fusta amb claus

REDACCIÓ
28-05-2021
  • Tres joves agredeixen un home a Lleida amb un ganivet i una fusta amb claus
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a N.E.K. de 19 anys i B.T. de 20 anys, dos joves veïns de Lleida, naturals dels Marroc, per un delicte d'agressions i amenaces. Els fets van tenir lloc al carrer Pallars, on els agents van acudir per l'avís d’una baralla. Quan van arribar-hi, van trobar-se que tres nois estaven agredint un home, moment en que un dels agressors va fugir del lloc corrent.

La víctima, un home de 52 anys, es trobava a l’entrada d’un immoble esperant un amic quan van aparèixer els tres nois, els quals no coneixia de res. Segons explica l'home, un dels joves va treure un ganivet de grans dimensions i va intentar apunyalar-lo. La víctima es va poder defensar però va patir lesions en braços i mans. Va aconseguir sortir al carrer per tal de demanar ajuda, moment en que els altres dos joves, amb una fusta amb claus, van començar a donar-li cops mentre l'amenaçaven de mort. Els agents van acudir als lloc dels fets i un dels agressors va fugir corrent. La víctima va ser atesa pel SEM al mateix lloc dels fets. 

A un dels joves detinguts li constava un requeriment de prohibició d’apropament a dues persones que vivien en l’edifici on havien passat els fets, ja que dos dies abans havia estat detingut per unes amenaces, també amb arma blanca, a dos veïns del immoble, motiu pel qual va ser novament encausat per un delicte de trencament de condemna. 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta