Tres lleidatans guanyen la Lliga Copa de salts

SEGREcom
03-11-2015
  • Tres lleidatans guanyen la Lliga Copa de salts

Els lleidatans Ignasi Caubet Pardo, Clara Foix i Ares Prats es van proclamar vencedors, en les seues respectives categories, de la Lliga Copa Catalana de salt d'obstacles, després de disputar-se la prova final diumenge passat al Centre Eqüestre Alt Empordà de Llampaies (Girona).

Caubet, del Club Hípica Sanuy i muntant Aramis, va aconseguir la primera plaça en la prova d'1 metre, sumant un total de 241,70 punts, acabant davant del també lleidatà Nil Giménez (218,15), amb el cavall Lord i també del Club Hípica Sanuy. Per la seua part, Ares Prats amb Califa es va imposar a 0,60 metres i Clara Foix amb Cuca a 0,80 metres. En aquesta categoria de 0, 80 Carlota Marquès va ser tercera amb Pit. A 0,90 metres es va classificar segon un altre lleidatà, Marçal Piró, amb Callowfeenish Rock.

Un dels guanyadors lleidatans, Ignasi Caubet, de 17 anys, es va iniciar en l'hípica quan en tenia 8 per recomanació mèdica. "Al poc temps es va convertir en la meua gran afició", diu Ignasi que entrena Jordi Font. L'any passat va guanyar la Lliga Provincial i quan tenia 10 anys va acabar cinquè en doma clàssica en el Champion Horse Club. Ha tingut tres cavalls i l'actual, Aramis, és de raça belga i té 15 anys . "És un exemplar amb un gran físic i molt proporcionat. És una raça molt valorada per als salts. Amb el cavall has d'establir un vincle de sentiment molt important. De vegades et serveix com a vàlvula d'escapament i altres dies no hi ha compatibilitat".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?