Tres medalles per a Lleida a l'Estatal

SEGREcom
01-09-2015
  • Tres medalles per a Lleida a l'Estatal

La representació lleidatana va aconseguir tres medalles en els Campionats d'Espanya de ciclisme en pista que es van disputar el cap de setmana al velòdrom de la localitat madrilenya de Galapagar.

Maria Banlles, del Club Ciclista Terres de Lleida, es va proclamar subcampiona d'Espanya en categoria cadet en la prova de velocitat olímpica. Banlles va formar parella amb la corredora barcelonina Laura Rodríguez (Can Anglada).

A més, la ciclista lleidatana també va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 500 metres sortida-parada. Maria Banlles va participar en altres proves i va tenir una actuació molt destacada, com el quart lloc que va aconseguir en keirin, el cinquè en persecució individual, cinquè també en la prova de scratch -malgrat una caiguda- i, finalment, sisena en velocitat.

L'altre medallista lleidatà va ser Alfred Bonastre, del CC Terres de Lleida, que en categoria cadet, igual que Banlles, va aconseguir el bronze en la prova dels 500 metres sortida-parada. En la resta de proves també va tenir bones actuacions ocupant el quart lloc en la prova de velocitat, setè en keirin i setè també en velocitat olímpica.

Un altre representant lleidatà, Albert Massana, del Team Blue Motors, va ocupar la dotzena posició en persecució individual, la sisena en persecució olímpica i l'onzena en scratch, en la qual va aconseguir guanyar la seua sèrie de classificació.

Els tres corredors estan entrenats pel tècnic lleidatà de la selecció catalana Ramon Simó, que, malgrat l'èxit, va lamentar el deteriorat estat del Velòdrom del Camp d'Esports.

Èxit i mala pista

El tècnic de la selecció catalana Ramon Simó va lamentar el mal estat del Velòdrom per entrenar-se

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta