Tres podis per a Lleida en l'Estatal d'Alcarràs de supermotard

redacció
22-05-2017
  • Tres podis per a Lleida en l'Estatal d'Alcarràs de supermotard

La representació lleidatana va aconseguir tres podis en la segona prova puntuable per al Campionat d’Espanya de supermotard, que per segona vegada aquest any es va disputar al Circuit d’Alcarràs amb més de setanta pilots a la graella. Joan Lladós va confirmar la seua progressió aconseguint el tercer lloc final de la categoria reina, l’SM-Open, després de ser cinquè a la primera mànega, segon en la segona i quart en la tercera. Un altre lleidatà, David Giménez, vigent campió, només va poder ser quart malgrat guanyar l’última mànega, si bé en les dos anteriors havia firmat un sisè i un cinquè lloc. La categoria la va dominar el barceloní Ferran Cardús, company de Giménez en el Suzuki Grau Racing després de guanyar els dos primers parcials i ser segon en l’últim.

El segon podi lleidatà es va produir en la categoria SM-Promeses, en la qual Jaume Gaya es va emportar la segona posició final al firmar dos segons llocs i un quart. La victòria absoluta va ser per a un altre pilot del Suzuki Grau, en aquest cas el colombià Daniel Guzmán, que va guanyar les tres mànegues disputades i va amb pas ferm cap al seu primer títol a Espanya.

En la categoria SM-Màster 35 també hi va haver podi local de la mà d’Òscar Moce, integrant del Suzuki Grau i que va acabar segon, darrere de l’incontestable José Luis Hernández, vencedor de les tres mànegues disputades.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?