ÁREA 11
23-04-2017
Actualitzat: 23-04-2017 10:11
  • Tres punts d’or per a l'EFAC

L’EFAC Almacelles va patir més del que s’havia previst per derrotar per 0-2 el Morell. Els de David Giménez, que passen per un gran moment de forma, es van veure una mica incòmodes davant dels tarragonins, però van acabar sumant els tres punts. L’EFAC necessitava guanyar per mantenir-se en la lluita per l’ascens davant del cuer, que ja està matemàticament descendit. Tanmateix, l’EFAC va començar sense ganes, els locals van jugar defensivament i el ritme se’ls va encomanar. A poc a poc va començar a tenir ocasions. La primera va ser un rematada de Marc Viladegut des del punt de penal, i poc després Escrichs va haver d’intervenir després d’un xut d’Enric Bosch. La més clara la va tenir Héctor Badia després d’un rebuig, però la pilota es va passejar per la línia de gol. Just abans del primer gol del partit, Oscar Canadell ho va intentar amb una potent canonada que va marxar fora. El 0-1 va arribar de penal després d’una entrada a Marc Viladegut, que va transformar Joel Chiné.

A la segona part, l’EFAC va tenir poques ocasions, només Héctor Badia va ser capaç d’arribar a porteria amb una mica de perill. A la més clara, la pilota va picar al pal. Marc Hortal també va provar sort amb alguns xuts des de fora de l’àrea, però no van arribar a bon port. Els visitants no van aconseguir el gol de la tranquil·litat fins al minut 77, quan Enric Bosch va recollir un rebuig a la línia de fons, va regatejar i va enviar un xut al fons de la xarxa, deixant el 2-0 definitiu al marcador. El partit va seguir adormit fins al final i el resultat ja no es va moure. L’EFAC segueix amb opcions al play-off d’ascens. Actualment és cinquè, a sis punts del líder.