⏯️ Tret de sortida a la primera edició del Cerdanya Music Festival

ACN
Publicat: 
14-08-2021
Actualitzat: 14-08-2021 12:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Tret de sortida a la primera edició del Cerdanya Music Festival
  • ⏯️ Tret de sortida a la primera edició del Cerdanya Music Festival
  • ⏯️ Tret de sortida a la primera edició del Cerdanya Music Festival
  • ⏯️ Tret de sortida a la primera edició del Cerdanya Music Festival

L'actuació del grup de rumba Gipsy Kings, encapçalat per André Reyes, ha donat el tret de sortida a la primera edició del Cerdanya Music Festival, que ofereix una vintena de concerts fins al 23 d'agost en un espai natural situat als afores d'Alp (Cerdanya). Des de l'organització esperen exhaurir-ne les entrades d'almenys vuit de les deu jornades previstes, tenint en compte el volum de vendes que s'ha registrat fins ara. Per l'escenari estrenat aquest dijous també hi passaran artistes com Aitana, Sopa de Cabra, Rosario, Manel i Love of Lesbian, entre d'altres. Al seu costat també n'hi ha d'altres d'emergents, els quals, prèviament, ofereixen les seves propostes musicals en un espai anomenat 'Village'. 

Per tirar endavant el festival, s'han contractat més de 200 persones, un 84% de les quals són de la Cerdanya. Des de l'organització han explicat que també s'ha optat per comptar amb el màxim de proveïdors i restauradors locals possible. El director de Concert Studio i promotor del certamen, Martín Pérez, ha explicat que la idea era fer un esdeveniment de característiques similars al de Jardins de Pedralbes. A més, ha afegit que la seva vocació és de "continuïtat", tenint en compte que el "percentatge elevat" d'entrades venudes denota que "hi ha interès".

El certamen ocupa un recinte total de 58.000 metres quadrats, el qual inclou una gran àrea d'aparcament, un espai gastronòmic on també es duen a terme les actuacions de tarda i un gran auditori on s'han instal·lat pràcticament 3.000 cadires. Aquesta xifra, segons Pérez, fa que sigui el més gran d'aquestes característiques de tot Catalunya. L'espai estarà ocupat, però, per un màxim de 1.600 persones per tal de poder complir amb les mesures de seguretat que marca l'actual situació sanitària.

El director de Concert Studio ha destacat que el "prestigi" de la promotora ha contribuït de forma decisiva a l'hora d'aconseguir la presència dels diversos artistes. Pérez ha afegit que la voluntat és que el festival tingui un caire internacional. Aquest divendres serà el torn d'Aitana i dissabte el de Morat. Mentre, dimarts vinent hi actuaran els Sopa de Cabra, Nathy Peluso ho farà dimecres, Rosario el 19 d'agost, Manel el dia 20, els Hombres G el 21 i Miguel Rios & The Black Betty Trio el diumenge de la setmana que ve. Finalment, Love of Lesbian tancarà el certamen el dilluns 23 d'agost.

Comparteix

També t'interessarà