Tret de sortida a les festes

REDACCIÓ
12-08-2019
  • Tret de sortida a les festes
  • Tret de sortida a les festes
  • Tret de sortida a les festes

Diversos municipis de Lleida han donat aquest cap de setmana passat el tret de sortida de les festes d’agost, celebrades al voltant de la festivitat del 15 d’agost, Assumpció de la Verge, i que tindrà el seu punt àlgid el pròxim cap de setmana. Ha sigut el cas del Pont de Suert, Sarroca de Lleida, Figuerola d’Orcau, Tarrés, Senterada, Maials, Juneda i Preixana, entre d’altres.

D’una banda, Preixana ha estat de celebració des de dijous passat fins ahir, amb activitats, àpats i concerts, on divendres va tocar Ebri Knight; dissabte, La Cosa Nostra, i ahir l’orquestra Junior’s va tancar les festes. A Maials, la celebració va arrancar ahir, amb la proclamació de les pubilles i hereus, i durarà fins diumenge, amb jocs, balls i concerts.

El grup de dones Xou de Juneda va organitzar el festival d’escala en hi-fi, amb divuit actuacions

A Juneda, amb motiu dels preludis de la festa major, el grup Xou de Juneda va organitzar dissabte una escala en hi-fi, amb 18 actuacions musicals. Finalment, Sedó també es va sumar amb la trentena edició de la festa major, amb activitats infantils i concerts de La Terrasseta de Preixens i Itaca Band.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?