REDACCIÓ
28-05-2018
Actualitzat: 28-05-2018 12:34
  • Triomf agònic del Pardinyes femení

El Pardinyes va aconseguir ahir un agònic triomf amb l’Europa en els penals i va passar a la tercera ronda de la Copa de Catalunya. Les lleidatanes van firmar un bon partit contra un rival que no havien aconseguit superar durant Lliga, alternant fases de pressió a dalt amb altres de patir darrere. Després d’acabar el partit en empat 1-1, la tanda de penals va premiar la resistència mental del Pardinyes, que va passar a la següent ronda (5-4).

Les lleidatanes van sortir al camp pressionant molt amunt l’Europa, que es va veure superat a l’arrancada per les locals. Malgrat tot, durant els últims compassos de la primera meitat, la visitant Pili Porta va tenir l’ocasió més clara amb un fort xut que va picar el travesser.

Després de la pausa, el Pardinyes tan sols va necessitar un minut per avançar-se. Marta García va posar l’1-0 amb una espectacular volea en el rebuig d’un córner. Malgrat el cop, l’Europa va reaccionar i només vuit minuts més tard va empatar per mitjà d’Andrea Porta, en una de les poques ocasions que va concedir el quadre lleidatà. A partir de llavors, l’encontre es va adormir i ja ningú va aconseguir evitar una tanda de penals, que va acabar donant el triomf al Pardinyes. El tècnic lleidatà, Javi Rubio, es va mostrar “contentíssim” després del partit. “El triomf és una forma de reivindicar-nos, vol dir que hem fet un pas endavant a nivell mental i que estem a l’altura de la categoria”, va explicar.