ORIOL JOVÉ
13-09-2017
Actualitzat: 13-09-2017 11:33
  • Triomf ajustat del Cadí

El Cadí la Seu es va imposar al Mann-Filter saragossà en el tercer amistós de pretemporada, disputat al Barris Nord, en un partit molt anivellat en totes les fases i que no es va decantar cap a les lleidatanes fins al tram final. Tan equilibrat va ser el xoc, que la màxima diferència que es va aconseguir en tot el duel va ser de 5 punts, per al Cadí, al final del primer i el tercer quarts.

Després d’un primer període en què les lleidatanes van mostrar una alta efectivitat en el tir, va ser el Mann-Filter, sobretot gràcies a una inspirada Shacobia Barbee, la màxima anotadora, que va manar a la pista, i va arribar a igualar el marcador, però sense aconseguir avançar-se abans del descans, amb un parcial de 8-11 en uns 10 minuts en què el Cadí va flaquejar. A la represa, va prosseguir la igualtat, i gràcies a una inspirada Nogaye Lo, les lleidatanes van agafar avantatge al final del tercer període.

A l’últim quart, el Mann-Filter va tornar a empatar la contesa i, quan faltaven tres minuts per al final, l’electrònic era de 45-45, però un triple de Mehryn Kraker va encarrilar la victòria per a les de la Seu.