Triomf còmode del Força Lleida per seguir creixent

13-09-2021
Actualitzat: 13-09-2021 8:27
  • Triomf còmode del Força Lleida per seguir creixent

L'ICG Força Lleida s'ha imposat aquest diumenge en el seu segon amistós de la pretemporada, disputat al Palacio de los Deportes d'Osca. Un partit de preparació davant d'un altre equip a mig fer, un Levitec Huesca que també ha de fer incorporacions en el seu joc interior i que -igual que passa amb l'ICG, poc tindrà a veure amb el que debutarà a la lliga el segon cap de setmana d'octubre. Això sí, almenys aquest cop Encuentra ja podia comptar amb Ignacio Rosa, ja recuperat del seu esquinç de turmell i que disputava els seus primers minuts amb el conjunt del Segrià.

Els primers minuts estaven marcats per un alt ritme de joc i també d'anotació-. Tots dos equips veien anella amb facilitat, però eren els lleidatans els que en treien profit d'aquesta velocitat per agafar els primers avantatges d'una certa volada (13-23, 2:30 1Q), movent bé la pilota i anotant tant per dins com per fora. Un 2+1 aconseguit per Juani Marcos establia el 18-26 amb el que finalitzava el període. El segon quart va començar amb més igualtat; un parcial de 5-0 dels locals estretia els marges en els primers compassos, però Michael Carrera, amb vuit punts consecutius, i Schreiner, amb un triple, tornaven a allunyar als de Lleida amb la que era la màxima diferència fins aleshores, +14 (23-37, 3:33 2Q). Aquest parcial de 0-11 feia reaccionar als locals, que reduïen marges per sota dels deu punts al descans després d'una errada en la conducció de pilota lleidatana en els últims segons del període (35-44).

A la represa, els bordeus sortien amb pólvora; parcial de 5-12, i de nou màxima diferència (+16, 40-56, 6:24 3Q) per passar a dominar encara amb més claredat el marcador. Dos triples amb genètica lleidatana, de Cuéllar i de Rubín de Celis, en l'últim minut de quart, posaven la directa: 52-69 al terme dels primers 30 minuts. Últim quart per seguir provant coses sense patir pel marcador, que va arribar a ser favorable per 19 punts (62-81, 4:37 4Q) i per continuar creixent en el treball de pretemporada.

Al final, 72-85, i Gerard Encuentra que valorava positivament el partit, assegurant que "hem fet més coses bé que dimecres davant del Valls, i marxem força contents. Hem fet un molt bon treball, hem vist moltes coses que ens han agradat, tot i el moment de pretemporada". El tècnic afegia que "en atac hem començat a circular amb la pilota més ràpid i això ens ha donat tirs lliurats, però el més important és que hem començat a construir des de la defensa, que és el que ens ha de donar fruits durant l'any".

L'equip tindrà aquest dilluns descans, i dimarts tornarà als entrenaments per seguir amb la pretemporada.