Trucades d'àudio i vídeo per als usuaris prèmium de X

REDACCIÓ - AMIC - Tecnonews
Publicat: 
26-11-2023
Actualitzat: 26-11-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Trucades d'àudio i vídeo per als usuaris prèmium de X
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

Elon Musk continua endavant amb el seu pla per a introduir noves funcionalitats en X (l'antic Twitter) amb l'objectiu de convertir-la en una aplicació universal, és a dir, que serveixi no solament com a xarxa social per a publicar pensaments i interactuar per escrit mitjançant rèpliques amb els altres usuaris, sinó que puguem utilitzar-la també per a una àmplia diversitat de funcions, com la realització de pagaments o les transferències de diners entre particulars.

I la nova funcionalitat que ha anunciat X arriba en exclusiva per als subscriptors Prèmium del servei, és a dir, aquells que paguen per una sèrie de beneficis com poder escriure entrades que continguin major quantitat de text. Consisteix en trucades d'àudio i vídeo.

Twitter canvia definitivament el seu logo
Peu de foto: 
Imatge d'arxiu (Brett Jordan)

Que siguin per als subscriptors Prèmium significa que aquests les podran fer, des de l'apartat de missatgeria instantània del seu compte (Missatges Directes, o MD), però les podran rebre tots els usuaris, independentment que siguin o no Prèmium, sempre que hagin intercanviat amb anterioritat, almenys, un missatge directe amb l'usuari Prèmium que anomena.

De moment, aquesta funcionalitat es troba activada en l'app per a iOS (iPhone, iPad) i, en algun moment futur, arribarà també a l'app d'Android i, de moment, no hi ha notícies que vagi a estar disponible a través de la interfície web del servei. Per a garantir que es manté la privacitat dels usuaris, des del mateix apartat de Missatges Directes, podrem configurar qui volem que ens pugui cridar. Per defecte, tindrem configurat rebre trucades des de comptes que seguim o que tenim en la nostra llibreta d'adreces (per exemple, per haver intercanviat missatges instantanis amb anterioritat).

En aquest cas, podrem configurar que només ens puguin trucar els usuaris Prèmium amb els quals hem mantingut converses anteriorment, a aquests afegir els qui seguim, o bé tots els anteriors més tota la resta que també es trobi en la nostra llibreta d'adreces, que seran els tres nivells de permisos disponibles.

Comparteix

També t'interessarà