Turisme de Lleida organitza un webinar per tractar l'accessibilitat turística dels visitants

REDACCIÓ
03-10-2022
  • Turisme de Lleida organitza un webinar per tractar l'accessibilitat turística dels visitants
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Ajuntament de Lleida)

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida organitzat per demà dimarts, 4 d’octubre, a partir de les 10.00 hores, un webinar adreçat a tot el sector turístic de la demarcació de Lleida per tractar sobre l’accessibilitat turística des del punt de vista del client/visitant. 

Miquel Nonay, blogger reconegut arreu del món dels viatges i fundador del web www.viajerossinlimite.com, serà el ponent que des de la seva experiència en viatges accessibles ens  introduirà en el món del turisme inclusiu per entendre la condició que han de complir els entorns, productes i serveis perquè s'entenguin i utilitzin per a tothom, amb total seguretat, confort o de la manera més natural possible:

Destinacions No Limit Friendly

La importància de la transparència i honestedat perquè els turistes amb discapacitat decideixin viatjar a aquella destinació i no a altres. Veurem l'avantatge competitiu que adquireix la transparència i honestedat en la informació.

La jornada serà presentada pel cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme, Juli Alegre i serà moderada per Jimmy Pons, expert en innovació turística.

La sessió d’una hora de durada es podrà seguir prèvia inscripció, en aquest enllaç: https://forms.gle/w8JPX1jZB5KX6DFf9

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?