Turisme de Lleida sorteja experiències per descobrir la ciutat aquesta Setmana Santa

REDACCIÓ
11-04-2022
  • Turisme de Lleida sorteja experiències per descobrir la ciutat aquesta Setmana Santa
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Ajuntament de Lleida)

Les persones que visitin la ciutat de Lleida per Setmana Santa, que passin pel Centre d’Informació Turística de carrer Major i que es registrin a la web de la plataforma Turisme 360 de Turisme de Lleida https://360.turismedelleida.cat/ podran accedir al sorteig de 3 caps de setmana per a dues persones per conèixer la ciutat, la seva gastronomia i el seu potencial patrimonial i cultural.

El premi, al qual s’hi accedeix des de la pàgina web de Turisme de Lleida o quan es descarrega un codi QR que es troba a l’Oficina d’Informació de Turisme de Lleida al carrer Major, es concreta en una nit d’hotel amb esmorzar inclòs, un menú gastronòmic també per a dues persones en un dels restaurants que participen a la campanya de promoció gastronòmica de Turisme de Lleida, una visita guiada “ City Tour per Lleida” per a dues persones i entrada als dos principals monuments de la ciutat: la Seu Vella de Lleida i Castell dels Templers de Gardeny. El premi es podrà gaudir en una data que es pactarà entre les persones guanyadores i Turisme de Lleida.

Per a totes les persones que visitin la ciutat i també per a la ciutadania de Lleida, Turisme de Lleida desplega un programa d’activitats que permeten, d’una banda, descobrir diferents restes arqueològiques que es conserven en diferents espais de la ciutat, amb la Lleida Secreta. També fer el recorregut per diferents edificis modernistes a la Lleida Modernista i s’ofereix més opcions tot passejant pel centre històric amb la Lleida City Tour o la visita al Centre Històric - Dipòsit de l'Aigua.

A més, en el context de la Setmana Santa, es desenvolupa la ruta de la ‘Lleida Sacra’ en què es visiten diferents espais religiosos com l’Oratori dels Dolors, l’església de Sant Andreu i els seus passos, la Catedral Nova i l’església de la Sang.

El preu de les visites guiades és de 5€ tot i que són gratuïtes per a menors de 13 anys. És imprescindible fer reserva prèvia al 973 700 319 o enviant un correu electrònic al infoturisme@paeria.cat

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?