Últim cap de setmana de l’auto cine de Golmés

REDACCIÓ
26-06-2020
  • Últim cap de setmana de l’auto cine de Golmés

El que fou l’únic auto cinema de Catalunya i que naixia el 30 de maig en plena pandèmia al pàrquing de la discoteca Big Ben de Golmés, clourà les sessions aquest cap de setmana ja que tal i com es va dir des d’un principi, es tractava d’una iniciativa temporal i excepcional atès el moment d’emergència sanitària. Els organitzadors estan molt satisfets amb l’èxit aconseguit ja que des d’aleshores hi han passat unes 1.500 persones i s’ha aconseguit uns 2.000 euros per contribuir a lluitar contra la Covid-19 a la comarca del Pla d’Urgell. A més, com ja era la intenció, s’ha dinamitzat l’oci a la zona de l’antiga discoteca Big Ben, que fou durant molts anys la Meca del lleure nocturn. 

Les sessions tindran lloc a les 22 hores, tot i que les instal·lacions s’obren a partir de les 20 hores. Els tiquets es poden comprar per només 5 euroswww.resquitx.com/autocine. Les entrades per a l’auto cine solidari també es poden adquirir amb els ‘Molleuros’, la moneda implantada per l’associació Mollerussa Comercial. Un 20% de la recaptació es destina a ajuts pel sector sanitari de la comarca del Pla d’Urgell.

La iniciativa ha estat promoguda pel restaurant Resquitx, l’empresa exhibidora Circuit Urgellenc i l’ajuntament de Golmés per revitalitzar l’oci al Pla d’Urgell, ha tingut una àmplia difusió i se n’han fet ressò  mitjans internacionals com ‘The Guardian’, ‘The Washington Post’ o ‘The New York Times’.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?