Un allotjament del Jussà ofereix descomptes als sanitaris

X. RODRÍGUEZ
15-05-2020
  • Un allotjament del Jussà ofereix descomptes als sanitaris

L’aparthotel i restaurant L’Era del Marxant de la Pobleta de Bellveí, al municipi de la Torre de Capdella, ofereix un descompte del 15% durant tot aquest any al personal sanitari de la província de Lleida que s’allotgi a l’establiment. El propietari del negoci, Josep Montané, va explicar ahir que aquesta mesura és una manera d’agrair el treball dels professionals de la Sanitat durant la pandèmia del coronavirus.

Aquest allotjament reobrirá les portes a partir de demà amb totes les garanties sanitàries necessàries. Ho fa perquè es troba a la regió sanitària del Pirineu, que des de dilluns es troba en la fase 1 de la desescalada de la pandèmia. Montané va apuntar que l’aparthotel està format per apartaments individuals, per la qual cosa no hi ha zones comunes (que han de romandre tancades durant aquesta etapa del desconfinament).

Així mateix, va assenyalar que “a partir de Sant Joan” ja tenen reserves. Algunes de les quals es van efectuar abans que esclatés la crisi sanitària, encara que va assegurar que dimecres va rebre dos reserves.

S’ha de recordar que el sector turístic del Pirineu ja està recuperant reserves per a finals de juliol després de dos mesos de paralització per l’estat d’alarma.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...