Un altre cop del Mollerussa

31-03-2014
  • Un altre cop del Mollerussa

El Mollerussa va fer un altre pas de gegant per aconseguir el títol i l'ascens a Primera Catalana. Si fa unes jornades va frenar un perseguidor com el Lleida B, ahir va aconseguir una important victòria al camp de l'Albi (1-2).

El líder va saltar al terreny de joc amb més intensitat que l'Albi i això va provocar que els visitants s'avancessin en el marcador, quan sols havien transcorregut sis minuts de partit. L'Albi va intentar reaccionar, però va ser el Mollerussa qui va aconseguir ampliar les distàncies en el marcador, gràcies a una jugada embolicada dins de l'àrea local, en la qual el porter Fernández no va estar encertat i va encaixar el 0-2 de les botes de Cervelló (34').

Uns minuts abans d'encaixar el segon gol, l'Albi va haver de fer front a la lesió de Salat, el seu golejador, que va haver de ser substituït per Denis. Sens dubte aquest dur cop per als locals va afectar la moral de l'Albi, encara que en cap moment no va abaixar els braços i va buscar la remuntada fins a l'últim minut.

Durant el primer temps, el Mollerussa va reclamar un penal no xiulat pel col·legiat. Amb el resultat de 0-2 es va arribar a l'acabament del primer temps.

A la represa, el partit va ser més igualat i l'Albi va posar en conflictes la porteria defensada per Espinet. La lleugera pluja caiguda en el primer temps va anar augmentant d'intensitat, la quala va afectar el terreny de joc i, per tant, el joc dels dos equips. L'Albi, davant de la impossibilitat de practicar un joc combinatiu, es va decantar per un futbol més directe, que va donar els seus fruits ja que, en el minut 85, van retallar distàncies en el marcador, gràcies a una pena màxima transformada per Silva. El conjunt local va reclamar un altre penal dins de l'àrea del Mollerussa, però el col·legiat, Sinuhé García, no ho va considerar així.

Els últims minuts van ser molt intensos, amb un conjunt local que es resistia a donar per perdut el matx i es va bolcar a la porteria del Mollerussa a la recerca del gol de l'empat. Moltes van ser les ocasions que podrien haver fet pujar la igualada, però el resultat no va variar fins al final del partit. L'ocasió més clara dels locals la va tenir Pérez, en un mà a mà amb el porter visitant Espinet, però el jugador de l'Albi va fallar en la rematada i el porter del Mollerussa va aturar l'esfèrica sense dificultats.