Un altre xinès per al Borges

j.c. monge
03-06-2014
  • Un altre xinès per al Borges

El DKV Borges tornarà a comptar la pròxima temporada amb un jugador xinès al seu equip de Superdivisió. Es tracta del jove de 20 anys Gui Chenkai, que arriba al club avalat per Hu Bin. L'exjugador del club, que aquesta passada temporada ja va jugar en un equip del seu país, exerceix d'observador del DKV Borges, com ja va avançar en el seu dia SEGRE, i ha elegit Gui Chenkai per reforçar els de les Garrigues. L'objectiu de la pròxima temporada serà tornar a lluitar pel títol de Lliga.
L'arribada de Gui no frena les negociacions amb l'anglès Andrew Baggaley, que també s'incorporarà al club, encara que ho farà per jugar 10 o 12 partits puntuals. Això obeeix al fet que el jugador xinès es perdrà alguns partits, tant de Lliga com de l'ETTU Cup, ja que els seus tècnics xinesos li permeten jugar a la Superdivisió, sempre que també disputi algunes competicions concretes al seu país, on està considerat una de les fermes promeses.
La idea del DKV Borges és que Baggaley participi en els partits en els quals no hi hagi el jugador xinès o en els més importants de la Lliga.
Així, l'equip de la pròxima temporada l'integraran Marc Duran i Oriol Monzó, que seguirà una temporada més, a banda de Gui i Baggaley. José Luis Andrade, que aquesta temporada ha sigut la tercera pala del primer equip, seguirà al club compaginant les seues funcions d'entrenador amb les de jugador del filial, tant si finalment ascendeix a Divisió d'Honor o segueix a Primera divisió.
El club ja ha rebut la documentació del jugador xinès, amb l'objectiu de tramitar tots els aspectes burocràtics, com el permís de residència i de treball, atès que el fitxatge s'ha de tancar abans del pròxim dia 14, data límit per inscriure's a l'ETTU Cup, una cosa que han de fer presentant la relació de jugadors de la pròxima temporada.
L'acord amb Gui Chenkai és total, encara que la firma del contracte no tindrà lloc fins a la seua arribada a les Borges, cosa que no es concretarà fins que el club tingui complimentats tots els tràmits burocràtics. La intenció del club lleidatà és completar tots els tràmits al llarg d'aquesta mateixa setmana.
L'entitat també prepara el programa de la inauguració del nou Centre de Tecnificació, que tindrà lloc el pròxim dia 14 amb la presència del conseller Francesc Homs.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next