Un campió del món correrà les 4 Hores de Resistència d’autocròs de Lleida Off Road

XAVIER MADRONA
30-11-2017
  • Un campió del món correrà les 4 Hores de Resistència d’autocròs de Lleida Off Road

Les 4 Hores de Resistència d’autocròs de Lleida Off Road, la prova que tanca la temporada automobilística a la província, se celebrarà aquest diumenge al Circuit de Lleida –al costat de l’N-II– amb la participació de 68 pilots enrolats en 25 equips, entre els quals Nil Solans, campió del món de ral·lis en la categoria WRC3, a banda de campions d’Europa, Espanya i Catalunya.

La prova, que des de l’any passat porta afegit el nom de “Memorial Francesc Cànovas”, en record de qui va ser president de l’Escuderia Lleida, entitat organitzadora de la prova, té el principal atractiu en el fet que és de tipus Open, la qual cosa porta pilots que no són d’autocròs, com els de ral·lis, a acomiadar l’any competint en el circuit lleidatà. “Aquest any tornem a tenir un campió europeu de ral·lis i molt experimentat pilot com és l’andorrà Joan Vinyes, així com Josep Maria Membrado, diverses vegades campió de Catalunya, que vindrà per primera vegada”, van destacar el president de l’Escuderia Lleida, Miquel Rossell, i els directius Francesc Abella i David Domingo.

La prova, que serà un any més solidària amb La Marató de TV3, destinarà tota la recaptació a aquesta iniciativa. El pack de cap de setmana costa 10 euros, el de dissabte cinc i els que hi vagin només diumenge, deu. La prova es disputa en dos categories: Turismes fins a 1.600 cc i des de 1.600 fins a 2.000 cc. Paeria, Diputació i Generalitat donen suport a la carrera.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta