Un Ciutat de Lleida inclusiu

X.P.
28-11-2018
  • Un Ciutat de Lleida inclusiu

El torneig Ciutat de Lleida de discapacitats intel·lectuals arriba aquest dissabte a la seua cita anual plenament consolidat i celebrant la sisena edició, que comptarà amb la participació de prop d’un centenar de jugadors i jugadores de set equips, que representaran sis entitats de Lleida i província.

L’objectiu d’aquest any era assolir la desena de conjunts, però la coincidència amb altres activitats ha impedit que el torneig batés el rècord de l’any passat, que va comptar amb vuit equips participants, entre els quals el Sedis Airam de la Seu d’Urgell, que ha causat baixa a darrera hora.

Sota l’organització de l’Associació de Voluntaris de La Caixa i ACELL, el torneig es dividirà en dos nivells per fomentar la igualtat. A l’intermedi competiran l’Asvolcall Down Lleida, el Força Lleida Aspros, l’Alba de Tàrrega i el Salvador Seguí de Lleida, mentre que a l’inicial hi haurà enquadrats el CB Mollerussa Acudam, el CB Balaguer Estel i un altre equip de l’Asvolcall, que exercirà d’amfitrió. La competició es disputarà aquest dissabte al pavelló Juanjo Garra de les 10.00 a les 13.30 hores.

“L’important és participar-hi, fer amics i passar-nos-ho bé jugant. Guanyar o perdre no és important, sinó poder-hi participar i fer equip.” Així es va expressar el Guillem, un dels integrants de l’Asvolcall, que també va fer una crida, així com els seus organitzadors, perquè els aficionats s’atansin al pavelló perquè “podran veure un bàsquet d’una altra dimensió”, van apuntar membres del club amfitrió.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta